Zo leuk kan online daten zijn!

Dat online dating via MetJou.be succesvol kan zijn, bewijzen onderstaande succesverhalen die opgestuurd zijn door deelnemers zelf.

Het eerste contact via de site, de eerste echte kennismaking, de vervolgafspraakjes... allemaal verschillende verhalen van verschillende mensen die hebben geleid tot onderstaande successen!

Succesverhalen

Op 19 april leerde ik haar voor het eerst kennen. Ze antwoordde direct op mijn berichten, aangezien wij een aantal links hebben samen: We hebben beiden al veel meegemaakt, en zij is het gewend om met mensen met een beperking om te gaan. Ja,want ik heb beperkingen en haar kinderen hebben beperkingen. Die links zorgen ervoor dat we een hele goede klik hebben samen. We chatten veel, hebben al een aantal keer afgesproken en volgens mij zit er meer in als vriendschap, en dit is zeker wederzijds. Maar we doen het op eigen tempo, alles stap voor stap. In elk geval ben ik blij dat ik haar heb leren kennen, want dat zorgt ervoor dat ik me veel minder eenzaam voel. Want ja, iemand met beperkingen voelt zich geregeld eenzaam, maar dankzij haar is dat gevoel helemaal over. We zouden zelfs elkaar al niet meer kunnen missen. En het contact verliep direct heel goed. Er was geen verlegenheid te bespeuren. Nee, van onze eerste date liep het eigenlijk al heel goed.
Peter & Fieke
Heb hier op de site mijn partner gevonden. Toen ik mij aanmeldde op de site, dacht ik echt speldje in hooiberg. Maar kijk, we zijn nog niet lang bij elkaar maar het voelt zo ongelooflijk goed aan. We hadden al echt een band in feite voor we met elkaar afspraken en ineens toen we voor elkaar stonden voelden we allebei een heel klein vonkje. Dit laten we nu stap per stap openbloeien. Dus persoontjes hier op de site de moed niet verliezen. Geloof erin en je zal het vinden!
Daisy & Lieven
Ik wilde jullie even laten weten dat ik het ventje van mijn leven gevonden heb via deze site. De eerste persoon die me aansprak, heb ik contact mee gezocht en bang! We wonen 83 km uit mekaar maar op liefde staat geen afstand. We zijn jullie ontzettend dankbaar.
Leontine & Bart
Successverhaal van Eveline & Roel
Wij hebben elkaar gevonden! Een soulmate voor het leven! Bedankt!
Eveline & Roel
Successverhaal van Kelly & Dimitri
Even m'n verhaal hoe ik een super leuke man heb leren kennen via deze site. Ik zag zijn profielfoto, en ik ben onmiddellijk met hem beginnen spreken, het klikte onmiddellijk. Daarna zijn we een cinema'ke gaan doen, en ja ja het klikte even goed als in de sms'jes, zijn uiterlijk sprak me ook direkt aan. Ja, ik kon misschien wel spreken van liefde op het eerste gezicht! We zijn nu 17 dagen samen, en het gaat super, precies of we kennen elkaar al jaren, we praten al over samen wonen en zo. Ik ben super gelukkig, en ben ontzettend graag in zijn gezelschap. Ik zou m'n ventje nooit meer kwijt willen! Heel hard bedankt dat ik hem via jullie heb ontmoet.
Kelly & Dimitri
Een viertal weken geleden ben ik met haar begonnen te chatten. De eerste dag gechat van 19 uur tot 24 uur en het klikte van in het begin. De tweede chatsessie duurde van 19uur tot half 3 's nachts. Het werd alsmaar beter zodanig dat we de derde dag al een ontmoeting geregeld hadden. Ik heb mijn date afgehaald bij haar thuis en we keken naar elkaar en het was precies dat we elkaar al jaren kenden zo goed klikte het. We zijn samen gezellig gaan eten aan de kust en daar hebben we nog uren gepraat en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen en nu bellen we elke dag en zijn in het weekend altijd bij elkaar. We zijn allebei smoorverliefd op elkaar en dat is dankzij jullie site. Iedereen vraagt zich af hoe het mogelijk is dat twee wildvreemde mensen op zo een korte tijd zo een goeie relatie hebben. Ik geloofde nooit in het lot maar nu moet ik mijn mening herzien er bestaat toch zoiets als het lot.
Dirk & Lieve
Graag wil ik jullie vertellen dat ik een heel bijzonder iemand heb gevonden. Ik heb hem van de eerste dag al leren kennen dat ik ingeschreven ben en moet jullie zeggen dat het een heel bijzondere ontmoeting is geworden. Na een aantal uurtjes te hebben gechat, hebben we elkaar per telefoon gesproken en zo kwam van het ene het andere. Nu zijn we reeds een aantal weken samen en niet meer van elkaar weg te slaan. Het lijkt zelfs dat we elkaar al jaren kennen en we maken verdere plannen. Het ziet er echt allemaal heel bijzonder uit en wil jullie dan ook danken. Hoop dat er nog meer mensen elkaar zo leren kennen.
Martine & dimitri

Zelf een succesverhaal melden?

Vertel ons je persoonlijke verhaal!